top of page

Wie ben ik?
 
Na een lange carrière in achtereenvolgens de psychiatrie, gezinsbehandeling, vrouwenopvang, jonge moeder opvang en maatschappelijke opvang, heb ik nu mijn eigen praktijk als holistisch coach en psychosociaal therapeut.

Als holistisch coach en psychosociaal therapeut bied ik jou een veilige ruimte waar je jezelf kunt zijn en in je eigen tempo kunt werken aan de door jou gewenste groei en ontwikkeling.

Voor wie?

Er kunnen duizend en één redenen zijn, waardoor je tijdelijk niet lekker in je vel zit. Je weet niet meer hoe je verder moet en waarheen je eigenlijk wil. Het lijkt alsof je zo de weg kwijt bent, dat je je afvraagt hoe je daar gekomen bent.  Je lijkt er zelf niet meer uit te komen.
Soms lijkt het alsof je tegen de stroom op zwemt en geen stap verder komt. Je bent moe en verliest je energie. Je dreigt misschien wel te verdrinken. Of de stroom gaat juist veel te hard en je wordt meegesleurd, zonder dat je nog kunt remmen of bijsturen, een andere kant opgaan of een zijweg inslaan. De kolkende stroom neemt je mee en je lijkt weerloos en machteloos.  Of het lijkt alsof alles tot stilstand is gekomen. Je gaat niet meer voor- of achteruit. Niet links, niet rechts. Je staat stil en niets lijkt je nog in beweging te kunnen zetten.
 
Als jij je zo voelt, kan het helpen om met iemand te praten die zonder oordeel naar jou luistert. Iemand die met je meedenkt en met wie je kunt sparren over wat jou bezighoudt.  Iemand die je helpt jezelf te helpen en je eigen pad weer terug te vinden.

 

Misschien kan ik zo iemand voor jou zijn.

IMG20230529165526.jpg
IMG20230529165401.jpg
IMG-20220810-WA0021_edited.jpg
IMG-20211201-WA0011.jpg
me.jpg
bottom of page