top of page

Wat heb ik te bieden

Als je het even niet meer weet, als je steeds weer tegen dezelfde hobbels oploopt of in dezelfde valkuilen stapt of als het leven om een andere reden moeilijk is, kun je bij mij terecht voor individuele coaching.
Daarnaast bied ik coaching specifiek toegespitst op het ouderschap en alles wat dat met zich meebrengt aan.
Verder begeleid ik bij voldoende belangstelling groepen voor moeders die in hun eentje hun kind(eren) opvoeden.

IMG20210803100129.jpg

individuele coaching

In het holisme wordt gekeken naar de hele mens. Dat wil zeggen, dat we kijken naar de samenhang tussen lichaam en geest, naar wat je denkt en wat je voelt, maar ook naar de relatie met de omgeving en de natuur. Alles heeft invloed op elkaar en is daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden en met hoe jij je voelt.

In de coaching kijken we samen hoe je weer in balans kunt komen en in het hier en nu weer verder kunt op de manier die bij jou past. 

Voorbeeldvragen/klachten zijn:

* ik zit niet lekker in mijn vel

* ik voel me onzeker

* ik ben vaak (irrationeel) angstig

* ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven

* ik wil graag beter voor mezelf opkomen

* Hoe zorg ik voor een betere balans tussen werk en privé

* ik voel me niet meer prettig in mijn werk, maar weet niet wat ik anders wil

* ik heb moeite mijn rust te vinden

* ik heb geen/weinig energie

*...........

Schapen op Gebied

coaching voor ouders

Het krijgen van een kind kan als een wonder zijn. Soms is het zorgvuldig gepland, soms volkomen onverwacht. Soms is er heel lang op gewacht en is het meer dan gewenst, soms is het (bijna) ongewenst.

Hoe het ook zo gekomen is, het zijn van ouder van een kind (of kinderen) zorgt bij bijna iedereen weleens voor onzekerheden, voor vragen en twijfels; doe ik het wel goed? Die twijfel, die onzekerheid kan aan je vreten en je uit balans halen. Je praat erover, maar de een zegt dit, de ander dat. En soms durf je er niet eens met een ander over te praten. Soms weet je het echt niet meer en voel je je heel alleen in je zorgen en twijfels.

Ik bied individuele coaching aan ouders, waarbij ik samen met jou onderzoek waar je onzeker over bent, hoe de werkelijkheid er uitziet en wat je zou willen. Ik ga je niet zeggen wat je moet doen of hoe je dat moet doen, maar help je zoeken naar wie jij bent als ouder, wat bij jou past en help je  weer op jezelf te vertrouwen.

Image by Andrew Moca

groepen

Bij voldoende belangstelling kun je ook deel nemen aan een themagroep voor ouders, waar we iedere bijeenkomst een door de deelnemers zelf gekozen thema bespreken.
Voor jonge moeders (tot ca 27 jaar) is er een speciale jonge moedergroep, waar je met leeftijdgenoten je ervaringen van het jong moeder zijn kunt delen.
Het minimum aantal deelnemers voor elk van deze groepen is 4, het maximum aantal is 6 deelnemers per groep.

Diensten: Diensten
bottom of page