top of page

Coaching voor ouders
 

Ik bied ook coaching aan specifiek toegespitst op het ouderschap en alles wat dat met zich meebrengt. 

Verder begeleid ik groepen voor ouders en jonge moeders die in hun eentje hun kind(eren) opvoeden.

Schapen op Gebied

 


Het krijgen van een kind kan als een wonder zijn. Soms is het zorgvuldig gepland, soms volkomen onverwacht. Soms is er heel lang op gewacht en is het meer dan gewenst, soms is het (bijna) ongewenst.
Hoe het ook zo gekomen is, het zijn van ouder van een kind (of kinderen) zorgt bij bijna iedereen weleens voor onzekerheden. "Doe ik het wel goed?" Die twijfel, die onzekerheid kan aan je vreten en je uit balans halen. Je praat erover, maar de een zegt dit, de ander dat. En soms durf je er niet eens met een ander over te praten. Soms weet je het echt niet meer en voel je je heel alleen in je zorgen en twijfels.

Ik bied individuele coaching aan ouders, waarbij ik samen met jou onderzoek waar je onzeker over bent, hoe de werkelijkheid er uitziet en wat je zou willen. Ik ga je niet zeggen wat je moet doen of hoe je dat moet doen, maar help je zoeken naar wie jij bent als ouder, wat bij jou past en help je  weer op jezelf te vertrouwen.

Groepen

Image by Andrew Moca

Ook kun je deel nemen aan een themagroep voor ouders, waar je samen met andere ouders je vragen en onzekerheden over de opvoeding van jullie kind(eren) kunt delen.*
Voor jonge moeders (tot ca 27 jaar) is er een speciale jonge moedergroep, waar je met leeftijdgenoten je ervaringen van het jong moeder zijn kunt delen.*

Tijdens de groepssessies bepaalt de groep zelf, gezamenlijk, in hoge mate de inhoud. Er wordt altijd gestart met 4 sessies per groep. Op verzoek van de groep kunnen er eventueel meer sessies worden toegevoegd.

*Het minimum aantal deelnemers voor elk van deze groepen is 4, Het maximum aantal is 6 deelnemers per groep.

bottom of page